Värikkäitä juoksuasuja kesäksi

Tänään sain postista pari tilaamaani juoksutoppia sekä kahdet lyhyet shortsit. Tämä ei ole mainospostaus vaan idea kuville oli ihmetellä eri väriyhdistelmiä sekä niiden sopimista kantajalleen. Merkeillä ei ole siis väliä vaan väreillä. =) Mahtoikohan tuo ihana auringon paiste päivällä sekoittaa pääni ja mieleeni hiipi kesä ja juoksutreenit auringossa. =)

Rakastan värikkäitä vaatteita.. mutta yllätys yllätys, jostain kumman syystä löydän itseni silti pukeutuneena ainakin puoliksi mustaan. Ostin värikkäitä juoksuvaatteita kesäksi, koska ne ovat niin pirteitä ja antavat energiaa. Hankkiessani vaatteita minulla on selkeä ajatus siitä, miltä haluan näyttää. Kun kesä ja lenkille lähtemisen kiire vie mukanaan, jäävät värikkäät vaatteet luultavasti kaappiin tai pääsevät mukaan vai mustien vaatteiden seurana.
Aion rohkaistua ja pitää jatkossa värikkäitä vaatteita - ainakin juostessa. Kun seuraavan kerran hankin juoksutrikoot niissä voisi olla enemmän tai vähemmän vihreää tai pinkkiä. Olen jotenkin nyt tykästynyt noihin kahteen väriin. Miksihän juuri noihin kahteen? ;)  Voisin kokeillä kyllä oranssia sekä violettia. Minulla on kaapissa lila motivaatiojuoksutakki eli takki, jonka liian pieni koko pitäisi motivoida minua mahtumaan siihen vielä joskus..keväämmällä ehkä? =)

Millaisista väreistä sinä pidät juoksuvaateissa?

Jääköhän lyhyet shortsit kaappiin kesällä? 


Löytyiköhän vihreä väri juoksuvaatteisiin näistä? =)
Tänään loppui lepojakso ja sain aktiivisuudenkin täyteen, JEE!! =)

Tänään tosiaan juoksin ensimmäisen lenkin puoleentoista viikkoon. Juoksin kevyen noin 10 kilometrin pituisen PK-lenkin. Vaikka lenkki ei erityisemmin poikennut aikaisemmista lenkeistä, niin syke oli huomattavasti korkeammalla kuin aiemmin. Pohkeet eivät olleet tukossa, mutta jaloissa oli joitakin tuntemuksia. Yritän nyt juosta tuntemuksista huolimatta ja huolehtia venyttelystä ja jalkojen huollosta aikaisempaa paremmin.

Huomenna olisi tarkoitus mennä juoksemaan halliin tonneja. Nyt pitää ottaa kuitenkin rauhallisesti (helpommin sanottu kuin tehty) ja juosta tonnit hitaammasta nopeimpaan (eikä toisinpäin niin kuin yleensä ). Peukut pystyyn, että onnistun juoksemaan maltillisesti. =)

2 kommenttia

Jonna kirjoitti...

Kivoja värejä! Kun kevätaurinko on pikkuisen pilkistellyt, ovat vaatteiden värit alkaneet kiinnostaa uudella tavalla. Kovin tummaa on vaatevärimaailmani ollut, mutta olisipas kiva piristää menoa väreillä.

Unknown kirjoitti...

Odotan innolla mitä piristävää hankit kesäiseen menoon. Laitahan heti kuvia blogiin juoksuasu pukeutuu kesään. =)