Juoksuun liittyviä heräteostoksia


Tänään lähdin kuskaamaan meillä vierailevia äitiäni ja siskoani paikalliseen kauppakeskukseen ajatuksella, että minä osta mitään. Minä en tarvitse mitään. Ja mitenkäs sitten kävikään? 

 Heräteostos 1

Etsimme pojalleni kirjaa, kun löysin alennuskirjoista Juoksijan harjoitusoppaan. Sen kirjoittajat ovat osa entisiä juoksijoita kaikilla on jonkinlainen suhde juoksu- ja kuntoilulehtiin ja alan kirjallisuuteen. Kirjassa on koottuna monia Juoksija-lehden artikkeleita tai ainakin hyvin niiden tapaisia kirjoituksia. Kirja on muutenkin hyvin miellyttävä hyvin lehtityylinen sisältö. Minulla on jo muutenkin useita Juoksija-lehden vuosikertoja ja tässä kirjassa tuntuu olevan parhaat ja hyödyllisimmät juoksuvalmennukseen liittyvät artikkelit. Kirjasta löytyy myös harjoitusohjelmia cooperin testiajan parantamiseen (hymyilen täällä ) ja ohjelmat myös 10 kilometrille, puolimaratonille ja maratonille harjoitteleville. Kirjan lähtöhinta oli 38 e ja sain sen 9,90e hinnalla, joten - pelkkää säästöä!

Heräteostos 2 

Menin siskoni seuraksi apteekkiin ja hakeudun Voltaren kipulääkegeelin sekä kylmägeelin luokse. Kyselin niiden eroista ja vaikutuksesta farmaseutilta kun hän suositteli minua kokeilemaan triatlonistien suosimaa magnesiumöljysuihketta, jota suihkutetaan rasituksessa kipeytyviin lihaksiin. Triatlonistit olivat kuulemma tyhjentäneet paikallisen apteekin hyllyt hakiessaan tuota ainetta, koska sen avulla kuulemme jaksaa treenata pitempään. No pakkohan se on kokeilla. =) Eikö olekin? Hih. 

Heräteostos 3

Apteekista mukaan tartui myös magnesiumvoide, joka vähentää paikallisesti lihaskramppeja sekä lihasten jäykkyyttä ja kipeytymistä. Voiteen kosteuttava voidepohja hoitaa kuivaa ihoa. Tätä voidetta on kuulemma hyvä laittaa iltaisin suihkun jälkeen, ennen nukkumaan menoa. Farmaseutin mukaan tämä tehostaa lihasten palautusmista. Jalkavaivat ovat toistaiseksi jääneet taakse, mutta lupasin huolehtia paremmin lihashuollosta ja tämä on yksi osa sitä. =)


Heräteostos 4 - pikkumusta

Ostin pikkumustan eli mustan mekon, jonka tarkoitus on muodostaa yksi pala perusvaatteitani. Helppo pukea jakun, villatakin tai farkkutakin kanssa. Jotta mekko näyttäisi hyvältä, vartaloni kaipaa vielä "pientä" kiinteytystä. Tämä mekko siis liittyy juoksuun, koska sen tehtävänä on motivoida minua aloittamaan viimeinkin lihaskuntoharjoitukset, kuntopiirit ja jumpat. Voin myös juhlia tavoitteiden täyttymistä sitten tuo mekko päällä. Eikö olekin hienosti ajateltu? Tarpeeseen tulee ja ehdottomasti juoksuun liittyvä. =) Kuva tulee sitten.. joskus.. ehkä.. kai.. =) =) =) 

Oletteko te muut hurahtaneet joihin juoksuun liittyviin heräteostoksiin vai olenko ihan ainut(laatuinen)..? =)


2 kommenttia

Jonna kirjoitti...

Heräteostokset ovat ihania,varsinkin onnistuessaan! :) Nuo magnesiumtuotteet kuulostavat hyviltä. Olen viime aikojen voimaharjoittelussa saanut aika ajoin lihakset kunnolla kipeiksi, joten tarvetta apukeinoille olisi. Olisikin kiva kuulla kokemuksiasi noista, kunhan ehdit testaamaan!

Unknown kirjoitti...

Hei, Jonna!

Toivotaan, että nämä ostokset ovat juuri niitä onnistuneita. =) Magnesiumtuotteet ovat suuri kysymysmerkki, mutta uskon ja toivon niiden tehoavan. Yritän muistaa kirjoitella jossain välissä käyttökokemuksista. =)