HARJOITUSVIIKKO 8/2016 LEPOA, LEPOA, LEPOA


Harjoitusviikko numero 8 sattui hiihtoloman ajalle. Hiihtolomalle oli suunniteltu lomaturnee Ulvila-Siilinjärvi-Nilsiä-Siilinjärvi-Jyväskylä-Ulvila-Helsinki-Ulvila. Kun tähän kaikkeen yhdistettiin rasitusvammoja oireilevat jalkani, päätin olla juoksematta kilometriäkään ja seurata sitten miten se vaikuttaa olotilaan. Ihmetystä aiheutti se että laskettelupäivien jälkeen alkoivat housut tuntua yllättävän löysiltä jalassa, mikään ei kiristänyt vyötäröltä.. Johtuiko tämä nyt sitten palautumisesta ja siitä, että keho on saanut rauhassa levätä. Toivottavasti. =) 

Harjoitusviikostani ei ole mitään erityistä mainittaavaa. Keskityimme lomailuun, rentoutumiseen, lasketteluun, sukuloimiseen, läheisten ihmisten tapaamiseen ja vapaa-ajan viettoon. Tässä muutama kuva viikon sisällöstä. 

Ihanan lumisia kuusia Tahkon rinteiltä Nilsiässä.

Kolme päivää lumisia rinteitä ylös ja alas perheemme herrasväen seurassa.Onnistuin väsähtämään lepoviikollakin. =)Nuotiomakkarat ovat poikkeus ruokavalioon, eikös niin?


Rentoilua ja fiilistelyä Cheekin jäähallikiertueen päätöskonsertissa kera uusvanhan ystävän <3
Yhteensä :  viikolla 8:   0 km juoksua, helmikuussa 144,8km, vuonna 2016 kasassa jo 338,8km!!

Nyt matkaan odottavalla mielellä kohti maaliskuuta ja mietin tulevia tavoitteita. Tarkoituksena olisi juosta cooperin testi 15.3. ja osallistua noin 10km:n hölkkäkisaan 20.3. Pelottaa jo nyt mitä ne näyttävät tämän hetkisestä kunnostani.. 

Muvaa treeniviikkoa kaikille ja mainiota maaliskuuta. =)

3 kommenttia

Raita / Lenkillä pilkkujen kanssa kirjoitti...

Voi, toivottavasti lepo auttaa jalkoihin. Jos ei, niin malttia sitten!! Tsemppiä kovasti. :)

Unknown kirjoitti...

Oi, ihana - kiitos tsemppauksesta. =) Toivon todella, että lepo auttaa. Odottelen tiistaihin asti ja yritän sitä ennen penkoa kaikki Juoksija-lehtivarastoni ja etsiä ohjeita jalkojen hoitoon. Mutta toisallta, nämä vat oireilleet aikaisemminkin ja toisinaan hävinneet ihan itsestään. Täytyy seurailla tilannetta. Tarkoitus olisi päästä juoksemaan hetimiten. =)

poppis | pikkuliten kirjoitti...

Hyvä että maltat levätä, vaikka varmasti onkin henkisesti vaikeaa. Upeita lomakuvia!