Blogin uudistusta ja väripohdintaa


Uusi outfit

Olin jo pitkään haaveillut blogin ulkoasun raikastamisesta. Ja täytyy sanoa, että esimerkin voima on valtava ja innostus tarttuu bloginkin välityksellä. Näin kevään tullen moni bloggaaja, jonka blogia seuraan innokkaasti on muokannut bloginsa ulkoista ilmettä. Itsekin vain haaveilin tästä. Tahtotilani muutokseen vahvistui, kun näin uudistuneen PIK(K)ULITEN - BLOGIN , joka on yksi lempiblogeistani.  Pikkuliten blogin Ninan tsemppauksella ja avustuksella sain minäkin viriteltyä blogini näyttämään vähän enemmän "persoonallisemmalta". 


Uudenlaisen ulkoasun miettimisessä vaikeinta on valita, mitä haluaa..
Väriä blogiin


Minäkin kirjoittelen blogiani harrastusmielessä, mutta haluan koko ajan kehittyä siinä mitä teen ja oppia uutta. Joten tämä blogin ulkoasun ja sen toimintojen fiksaus on käynnissä ainakin vähän aikaa. Nyt vielä virittelen erilaisia ulkoasuun liittyviä asetuksia ja mietin, mikä väri sopisi blogiini parhaiten. Älä siis ihmettele, jos värit vaihtuvat.. Yritän päätyä pian johonkin..
Mikä väri sinä olisit?

Minkä värinen minä olisin? 

Olen yrittänyt miettiä lempiväriäni ja väriä, joka kuvaisi minua jotenkin. Kyselinkin facebookissa face-kavereiltani, joista osa tuntee minut ihan livenäkin, että mikä väri heidän mielestään olisin. Vastauksien vaihtelevuus yllätti minut täysin: "Keltainen, reipas kevätaurinko, "sininen", "punainen", "keltainen tai kevätruohon vihreä, sellaisia pirteitä ja energisiä värejä", "helmen valkonen" , "pinkki", "violetti" .... Näiden perusteella ei voi siis sanoa, että minut nähtäisiin tietyn värisenä. Ja jokainen ihminen vastaa omien aistimuksien mukaan, yksi valitsee värin visuaalisesti, toinen tuntee jonkun värin olemuksen ja kolmannelle kuuloaistimukset voivat liittyä väreihin.


Itse pidän urheillessa ja liikkuessa aina jotain pinkkiä vaatetta ja tuntui, että se olisi mun juttu. Töissä ja kotona, minulla on yleensä jotain vanhaa roosaa. Nytkin minut villitsi hirveä kevätsisustusinnostus, jossa lähes joka paikkaan piti hankkia jotain keväisen roosaa ja vihreää. Voitte vain kuvitella perheen miesväen reaktiot roosan lisääntymiseen.. =)  Nyt jatkan väripohdintoja ja värikokeilujani blogissani. 


Värimaailman valinta osoittautui yllättävän vaikeaksi..


Oletko sinä miettinyt mikä väri itse olisit? Onko tuttavasi kertoneet minkä värin he liittävät sinuun? Mikä on lempivärisi? Ja jos sinulla on oma blogi, niin näkyykö lempivärisi siellä? Supermahtaa viikonloppua kaikille! Lähden imemään itseeni kevätauringon keltaista ja taivaan sinistä itseeni. Toivottavasti myös kevät päivän raikkaus ja kirkkaus ovat tarttuvia ominaisuuksia. Ah kevät ja aurinko!


6 kommenttia

Kirsi kirjoitti...

Kokeile vaan rohkeasti erivärejä, minäkin olen päivittänyt blogini ulkoasua ja päädyin vihreään joka näytti kivalta ja freesiltä ! Kuitenkin juuri vihreä väri on se jota minulta ei taida löytyä oikein mistään, ei siis mitenkään mun väri mutta kuitenkin siihen päädyin....

Unknown kirjoitti...

Kiitos rohkaisusta! Minä olen varmaan eksynyt blogiisi, vasta muutoksien jälkeen, koska muistan sen "aina" vihreänä. =) Vihreä sopii niin hyvin uohon, metsä, polku ja luontoteemaan, ettei sitä huomaakaan.. =)

Itse luulin olevani pesunkestävä pinkki tai vanha roosa. Minulle sopii myös sininen ja se on sellainen varma "edustusväri". Taisikin käydä, niin että olenkin sekoitus sinistä ja pinkkiä eli jokin violettisävy.. Värinäkin violetti taitaa sopia mulle, en vain ole kokeillut sopivaa sävyä.. jännää.. =)

Satu kirjoitti...

NO vautsi onpa tosiaan hieno ilme!!:)

Unknown kirjoitti...


Kiitos, Satu!

Oletkin palannut lomalta. Kiva, että tulit kommentoimaan ja kuulla, että pität blogini muutoksesta. Yritän kehittää ulkoasua pikkuhiljaa.. =)

poppis | pikkuliten kirjoitti...

Violetti sopii oikein hyvin! Tykkään kovasti tästä blogisi uudesta ulkoasusta <3

Unknown kirjoitti...

Kiitos, Poppis! Olen tainut saada tosi hyviä vinkkejä värin valintaan.. ja tekniseen toteutukseen.. ;)