HRC17 - Mikä väri sää olet?Mikä väri sää olet?


Alkuviikosta kävi erilaisissa lenkkiryhmäketjuissamme kova kuhina. Moni lenkkiryhmiemme juoksijoista on osallistumassa Helsinki City Run-tapahtumaan ja moni heistä ihan ensimmäistä kertaa, kuten minäkin. Viikon kysymys kuuluikin: "-Mikä väri sää olet? " Ja vastauksia alkoi tippua monenvärisiä.. "-Mä olen 3keltainen." "-Täällä kummatkin 3oranssit." "Täällä 8ruskea." Täällä 4vihreä." jne.MISTÄ OIKEIN ON KYSYMYS?

HCR* on jaotellut kaikki osallistujansa lähtöryhmiin "ns. tavoiteaikojen" mukaan eli sen mukaan, missä ajassa juoksija kuvittelee tulevansa maaliin nykyisen kuntonsa mukaan. Itse muokkasimme viime hetkellä tavoiteaikojamme juoksukaverini Annikan kanssa, koska ajattelimme juosta kisan yhdessä toisiamme sparraten. Päädyimme lopulta molemmat oranssiin ryhmään, koska muutimme tavoiteaikamme samoiksi, hih. =)


Kuva on napattu vuoden 2015 HCR:n kisatiedostoista http://www.helsinkicityrun.fi/uutiset/lahtoryhmat-2015

Täällä blogeissa ja somessa on pöhisty tulevasta HCR:stä ja kaikesta siihen liittyvästä jo tovi ja pöhinä jatkuu, onhan H-hetkeen enää vajaa kaksi viikkoa!! Siis IIIK ja apua. Nyt seuraavat postaukset varmaan liittyvät valmistautumiseen ja jännityksen purkamiseen. Mun kropassa kihelhöi jo nyt kun ajattelenkin koko kilpailua kun minulle ihan kaikki siellä on uutta ja ihmeellistä. Mutta koko matka sinne maaliviivalle ja sieltä kotiportille on "se juttu" . Nyt kun harjoituksissa keskitytään treenien vähentämiseen ja palautumiseen, niin on aikaa alkaa suunnittelemaan tulevaa kisamatkaa..


Arvoitus: Lähtöryhmävärilapuista puuttuu yksi väri.. Mikä se on? =)


Minua tietysti kiinnostaa, että ketkä kaikki ovat osallistumassa HCR17:aan ja MIKÄ VÄRI SÄÄ OLET???? 


Supermahtavia viimeisiä treeniviikkoja! Toivottavasti törmätään sitten paikan päällä! Hauskaa ja värikästä vappua kaikille! Kun pihamaalle katsoo niin tämän vapunaaton väri on kyllä valkoinen..

12 kommenttia

Tanja kirjoitti...

Tulossa ollaan ja mä olen vihreä :)
Eka HCR mulla myös edessä ja valmistautuminen on ollut mitä nyt on ollut. Ennätyksiä ei tulla tekemään, mutta silti odotan tapahtumaa innolla.
Haen vähän kisatuntumaa ensi viikonloppuna polkujen puolelta Bodom Traililta ensin :D

Tsemppiä viimeiselle kahdelle viikolle, toivottavasti törmätään HCR:llä :)

Riikka kirjoitti...

Täällä sininen! En kyllä tiedä, onko se tällä hetkellä realistinen tavoite, mutta tavoite kuitenkin ;)

Jonna / Lenkkareiden viemää kirjoitti...

Epärealistinen sininen täällä! :) Tosi hauskaa nyt seurata Suomen HCR-pöhinöitä, kun olen ensimmäistä kertaa tapahtumaan itsekin suuntaamassa. Vapun valkeus vain saisi muuttua keväiseksi vihreydeksi.

Henna kirjoitti...

Ruskea! Tiedän jo etukäteen kuinka vaikea on odotella omaa lähtöä (klo 16.15) kun samalla kuulee muiden lähdöt ja näkee väkeä juoksemassa. Ehkä jonain vuonna saan kunnon sellaiseksi että voin lähteä tavoittelemaan kovempaa aikaa ja pääsen aiemmin lähtevään ryhmään :)

Satu kirjoitti...

Oranssi täälläkin! Oispa kivaa nähdä HCR:ssa. Pitäiskö ihan sopia jotain paikkaa? !!:)

Unknown kirjoitti...

Moikka Tanja!

Ahaa olet vihreä, kiva kuulla! Minulla samantaipaiset fiilikset ja tausta. Eli ekalle HCR:lle ollaan suuntaamassa ja jalkavaivojen vuoksi ollaan läpijuoksukunnossa, ennätyksiä ei tulla näkemään, mutta olisi mahtavaa jos pystyisin auttamaan kaveria vaikka ekat 10 kilometriä. Itse olen juossut parhaat aikani ja joko "vetäjän" kanssa, kannustusjoukkojen tsempatessa tai samantasoisen kilpakumppanin kanssa kisatessa kumman lenkkarit ylittää maaliviivan ekana siinä kisassa.

HCR:ään olen menossa ihan vain mahtavan suuren juoksutapahtuman vuoksi. En ole aiemmin ollut noin isossa. Paavo Nurmi taitaa olla mun isoin tapahtuma, johon olen osallistunut.. =)

Tsemppiä sinnekin viimeisille treeniviikoille ja toivottavasti törmätään.. =)

Unknown kirjoitti...

Moikka Riikka!

Kiva kun poikkesit kommentoimaan. =) Sininen..?! Minä en yhtään tiedä miten ne tavoiteajat jakautuvat.. Mekin kaverin kanssa arvioitiin tavoite yläkanttiin, että päästäisiin lähtemään aiemmin.. Oltais oikeasti varmaan keltaisia tai vihreitä tai siitä väliltä.. Tosi vaikea sanoa, sillä tuo vauhdinjako on puolimaratonilla itselleni supervaikeaa..

Tsemppiä viimeisiin treeniviikkoihin ja onnea koitokseen! =)

Unknown kirjoitti...

Moikka Jonna!

Kiva kun poikkesit kommentoimaan. Olet näissä kommenteissa jo toinen sininen..=) Hauskaa, miten me ihmiset emme usko omiin kykyihimme, ainakaan julkisesti..=) Itse olen siis myös ekaa kertaaosallistumassa tapahtumaan ja viime vuonna olin ihan hilkulla lähteä mukaan ja silloin yllättivät jalkavaivat. Ja muistan miten ristiriitaisin tuntein lueskelin muiden juoksijoiden innostuneita raportteja, kisakokemuksia ja bloggaajakohtaamisia..

Ehkä tämä vuonna pääsen osaksi tuota kaikkea..=) Ja onnistun ylittämään maaliviivan.

Tsemppiä viimeisiin treeniviikkoihin! Usko itseesi - hyvin se menee! =)

Unknown kirjoitti...

Moikka Henna!

Kiva kun poikkesit kommentoimaan. =) Ai pääsit ruskeaan ryhmään. Se lähteekin silloin, kun ensimmäiset tulevat maaliin.. =) Eli te pääsette seuraamaan kovien juoksijoiden kisatapahtumia ennen omaa lähtöänne.. Mutta ei varmaan ole kauheasti ohiteltavaa vaan pääsee keskittymään omaan juoksuunsa? Minäkin mietin juuri tuota odottamista ja juoksisin mieluummin nopeampien kuin hitaampien kanssa, koska massaa on niin paljon.

Paavo Nurmessa meni aikoinaan 3 kilometriä ohitteluihin, ennen kuin löytyi tilaa ja oma paikka juosta. En kyllä nauttinut alkuryysiksestä..

Tsemppiä viimeisiin treeneihin ennen h-hetkeä. Ehkä törmätään paikan päällä..?! Tule vetämään hihasta.. =)

Unknown kirjoitti...

Moikka,Satu!

Toinen oranssi, jee!! Oispakiva tosiaan nähdä HCR:ssä. Olen tosiaankin tulossa eka kertaa, joten mitkään kisarutiinit siellä tai paikat eivät ole tuttuja.. Missä siellä yleensä löytää toisensa? Onko siellä jokin treffipiste, jossa voi tavata toisensa, kunhan kellonajasta sopii.. =)

Kirsi kirjoitti...

Minullakin eka HCR, ei siis oikein tiedä mitä on edessä. Forssan Suvi-illassa olen juossut ja sielläkin oli tavallisen paljon väkeä. Ruskeaan ryhmään päädyin, aika myöhään on lähtö. Laitoimme ajan kaverin kanssa niin että päästään samaan lähtöön. Tavoiteaika on siis lähtöryhmän mukaan 2.11...ollaan realistisia ja kaikki minuutit siitä pois vaan extraa ��

Unknown kirjoitti...

Moikka, Kirsi!

Onpa kiva, että meitä ekakertalaisia on lähdössä useita koitokseen. Koko koettelemuksen jälkeen onkin sitten hauska lueskella erilaisia kokemuksia tapahtumasta. Ai, sinä olet ruskeassa lähtöryhmässä niin kuin aikaisemmin Henna taisi kertoa myös kuuluvansa samaan ryhmään. =) Jos sinulla on vielä kaveri lähtemässä samaan aikaan ja samasta ryhmästä, niin tuskin aika tulee pitkäksi. =) Hieno suunnitelma teillä - realistisesti liikkeelle ja loppua kohden kiristäen pari minuttia tavoiteajasta pois?! =)

Tsemppiä viimeisiin treeneihin! =)