Ensimmäistä kertaa menossa GOEXPO-messuille + messulippuarvonta

En ole osallistunut ennen GOEXPO-messuihin, jotka ovat nimetty Suomen suurimmaksi urheilu- ja ulkoiluareenaksi. Kun kotikaupunkini vapaa-ajantoimi järjestää matkan melkein kotioveltani messuportille ja takaisin, niin minullakin on mahdollisuus osallistua tähän liikunnan ja urheilun riemujuhlaan. Kerroin messureissuaikeista kotonani ja kuuliin kaikuna huudon: "Niin minäkin lähden!!" Sitten sain kuulla pääseväni bloggaajapassilla messuille, niin lähtöaikeet vain vahvistuivat. Niinpä meitä olisi lähdössä kolme liikunnan ystävää liikenteeseen kokemaan liikunnan hurmaa ja aistimaan uusia liikuntatuulia.Messut avoinna: 
perjantaina 17.3. klo 12-20 
lauantaina 18.3. klo 10-18
sunnuntaina 19.3. klo 10-17

Olethan sinäkin tulossa? 

Mukana: 
KUNTO, FILLARI, OUTDOOR, GOLF, BALL SPORT EXPO, HELSINKI HORSE FAIR, KUVA&KAMERA, FINNISH OPEN
Kuva: Messukeskus


Kuva: Messukeskus

Kuva:Mesuukeskus


Kuva: Messukeskus
Kuva: MessukeskusKuva: Messukeskus

Kuva: Messukeskus

Kuva: MessukeskusKuva: Messukeskus

Kuva: Messukeskus

Kuva: Messukeskus

Kuva: MessukeskusKuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus


Kuva: Messukeskus
Kuva: Messukeskus


Kuva: Messukeskus

ARVONTA:

Todella monet juoksubloggaajat ovat osallistumassa messuille ja ovat arponeet sinne lippuja. Myös minä saan blogiyhteistyönä arpoa blogissani kaksi lippua (erikseen) GOEXPO-messuille.

Osallistut arvontaan vastaamalla kommenttilaatikkoon kysymykseen: Millaisiin asioihin haluaisit minun kiinnittävän huomiota messuilla tai etsivän vastauksia? Jätä vastaukseesi oma sähköpostiosoitteesi - lippu toimitetaan sähköpostitse. Arvontaan voi osallistua keskiviikkoon 15.3. klo 18.00 asti. Voittajille ilmoitetaan täällä ja sähköpostitse. 

ONNEA ARVONTAAN! =)

Otamme mielellämme vinkkejä vastaan liikuntamessuetsivinä. =) Tekemistämme havainnoistamme teen sitten postauksen messuilta. 
9 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Ovatko messut niin hehkuttavan arvoiset? Että ylittikö vai alittiko odotuksesi? Itse haluaissin NIIN kovasti tulla ja odotukset on kovat:)
Tilda.oikarinen@gmail.com

Markus B kirjoitti...

Näin Facebookissa videon niin sanotuista barefoot juoksusukista eli sukista, joissa on niin kestävä pohja, että ne menevät kengistä. Olisi kiva tietää, että onko tämä totta ja tuleva trendi vai vain jonkun yksittäisen yrittäjän hömpötys?

Terkuin,
Markus
markusb(at)live.fi

Nimetön kirjoitti...

Millaisia uutuksia messuilla on?
ivlip.97@hotmail.com

Sini kirjoitti...

Mikä oli suurin trendi tai teema, mikä nousi messuilla erityisesti esiin? Myös kompressiovaatteiden, lähinnä sukkien ja säärystimien, tarjonta (+mahdollinen vertailu!) kiinnostaisi. :)

sini.pent@gmail.com

Satunnainen lukija kirjoitti...

Kaikki polkujuoksuun liittyvät varusteet, kohteet, faktat, ja miksipä ei myös fiktiot innostaa ja kiinnostaa! Saisikohan niihin messuilta täytettä? Terv. Elina / p.elina.heikkila@gmail.com

Sanna kirjoitti...

Itseäni sydäntä lähellä on polkujuokseminen, joten sen vaatetus, varusteet ja treenivinkit. sanna.jaaskelainen@kotiposti.net

Maratonmatkailija kirjoitti...

Mitä uusia lajeja löydät messuilta?

Nimetön kirjoitti...

Kompressio vaatteisiin ja monipuoliseen laji tarjontaan!
emilia.issakainen@gmail.com

Nimetön kirjoitti...

Kiinnitä huomio uusiin liikuntatrendeihin!
pande.koskinen@gmail.com