Tänään naprapaatille!

Mun jalassa on siis ollut viime viikon tiistaista lähtien vihlova kipu kehräsluunkohdalla vasemmassa nilkassa. Kipu tulee vain juostessa ja tietyssä asennossa. Tiistain jälkeen kipu hävisi levossa, mutta tuli uudestaan viime viikon torstaina kun juoksin noin 3km. Kipu tuli yllättäen hyvin kulkeneen alun jälkeen. Sen jälkeen kipu säteili ja tuntui vähän aikaa. Nyt tuntemuksia on nilkan seudulla. Nilkka ei ole turvonnut, eikä kipeä. Ongelmalliseksi koko jutun tekee se, että väliin jäi jo viimesunnuntainen Pori-juoksu.

Olen hoitanut jalkaa levolla ja kylmällä sekä kipulääkkeillä.

Juoksenko huomenna vai olenko kisaturisti?
Haluaisin niin päästä juoksemaan huomiseen Karhu-viestiin. Se on jotenkin sellainen tapahtuma, jota ei vaan haluaisi jättää väliin mistään hinnasta.  Aloin kyselemään tutuilta ja tuntemattomilta kehräsluun kiputiloista ja sain mielenkiintoisia vastauksia, jopa toiveikkaita. Kysymyksessä voisi olla tietysti jonkin nilkan alueen luun rasitusmurtuma, mutta myös hermopinne, tai jokin jänne olisi luiskahtanut luun päälle. Yksi vaihtoehdoista tuntui olevan nilkkalukko, jonka olisi mahdollista saada kuntoon manuaalisella käsittelyllä muutamassa minuutissa fysioterapeutin, jäsenkorjaajan tai naprapaatin luona.
Kipukohta.
Naprapaatille tänään  kuulemaan tuomiota


Yritin ensin saada aikaa tutulle fysioterapeutti-urheiluhierojalle, jolla olen käynyt viimeksi hieronnassa, mutta hän olikin tekemässä näyttökoetta loppuviikon toisella paikkakunnalla. Hän ehdotti tuntemaansa fyssaria, joka oli epäonnekseni kipeänä. Onneksi tämän ehdotetun fyssarin työkaverina toimiva neprapaatti oli vapaana ottamaan minut vastaan perjantaina. Hän oli puhelimessa samaa mieltä, että mahdollisesti vaivan voi parantaa hetkessä. Tai sitten ei ja edessä olisi jatkotutkimukset.


Iltapäivä näyttää löytyykö vaiva, saanko apua ja pääsenkö huomenna kirmaamaan pitkin Raumantietä..

Pitäkää peukkuja pystyssä!!!! Jännittää!!

2 kommenttia

Karoliina kirjoitti...

Voi vitsi, toivottavasti on vaan nilkka lukossa ja naprapaatti saa sen niksautettua auki! Tsemppiä! 😊

Unknown kirjoitti...

No, ei ollut nilkka lukossa, ennenminkin liian löysä nilkka.. Tsemppiä tarvitaan! Kiitos! Taitaa taas kutsua ihan muut kuin juoksuharjoitteet..