HARJOITUSVIIKKO 17/2017 KUVANA


Tämä kuva vaan jotenkin kuvaa hyvin harjoitusviikkoani..
Harjoitusviikko kuvana- Katso edellä olevaa kuvaa ja mieti mitä se voisi kertoa harjoitusviikostani.. Sitten voit lukea alapuolelta, miten se kuvaa edellistä viikkoani.


- Kuvassa paljon tyhjää, joka kuvaa lepoa eli päiviä ilman treeniä. Kaksi jalkaa kuvaavat sekä viikon kahta ainoaa juoksulenkkiä sekä samalla ne ovat pääosan esittäjiä ja suunnan näyttäjiä. Olisin nimittäin voinut juosta enemmänkin, mutta minun on kuunneltava jalkojani ja ne tuntuivat väsyneiltä. Suunnitellut harjoitukset eivät onnistuneet. Jalat seisovat tasaisella maalla, joka kuvaa tapauksessani hyvää edellistä viikkoa. Tarkkasilmäiset huomaavat, että vasemmassa lenkkarissa on kärjessä pieni lovi. Se symbolisoi vasemman jalan jalkavaivoja..
Kuva hitaista lenkkikavereista tiistain lenkillä.


Koska harjoitusviikkoani edelsi minulle kova edellinen treeniviikko, jossa kolme viimeistä päivää oli treeniä ja niistä kaksi kovaa peräkkäin. Päätin ehdottomasti levätä maanantain, ainakin. Tiistaina lähdin koiran kanssa kokeilemaan miltä jalkani tuntuvat ja ne olivat niin väsyneet, että juoksentelimme erittäin rauhallisesti 6 km:n peruslenkin. Keskiviikkona sitten pidin levon taas, sillä jalat eivät tuntuneet valmiilta kovempaan juoksuun. Torstaina minä en päässyt juoksemaan lapsenhoito-ongelmien vuoksi, vaikka muuten se olisi ollut ihan mahdollista ainakin kevyesti. Perjantaina minun piti juosta tasavauhtinen lenkki noin 5.30min /km-vauhdilla ja matkaa olisi saanut olla 10-14km. Vauhti ei pysynyt ihan niin tasaisena kun olisin halunnut, mutta syynä oli reitin mäkisyys ja erilaiset juoksualustat kuten soratie, pururata ja asfaltti sekä ylä- ja alamäet. Loppujen lopuksi kilometrivauhdiksi tuli 5.18 min/km eli tuli juostua liian kovaa. Muistelen, että lenkki ei tuntunut erityisen helpolta. Edellinen viikko oli jättänyt rasitusta jalkoihin. Lauantai ja sunnuntai menivät lepäillessä ja muuten vain touhutessa lenkille lähdin vasta maanantaina. Sen verran paljastan, että jalat eivät tuntuneet vieläkään levänneiltä.. Ou nou..
maanantaina - lepo
tiistaina - superhidas ja rento 6 km:n lenkki koiran kanssa
keskiviikko - lepo
torstai - lepo
perjantai - 10.33km / 54.40
lauantai - lepo
sunnuntai - lepo

Juoksua yhteensä: 16.33km ja jalat tuntuvat edelleen rasittuneilta ja koko keho myös. Täytyy varmaan venytellä ja rullailla kehoa auki ja kuona-aineita liikkeelle huomenna tiistaina.
Supermahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! HCR-lähestyy uhmaavasti ja ajatukset hiipivät kohti puolimaratonia ja siihen valmistautumisrutiineja.. =)
P.S. Millainen kuva kuvaisi parhaiten sinun harjoitusviikkoasia? =)

Ei kommentteja