HARJOITUSVIIKKO 15/2017Tämä viikko oli pääsiäisviikko:

malkamaanantai - lepo
tikkutiistai    - lepo
kellokeskiviikko  lenkki 10 km - 6.00-6.30 min/km
kiirastorstai  - lepo
pitkä perjantai    lenkki 6km - koiran kanssa
lankalauantai    lenkki 10,29km / 1.04.52 - keskivauhti 6.18 min/km
sukkasunnuntai  -lepo

Yhteensä: 26 km


Vaikka en jäätelöstä erityisemmin pidä, jaoin tämän Snickers-tyylisen annoksen ystäväni kanssa. Ihan hyvää oli.. =)


Pääsiäisviikko oli todella kiireinen työn ja kaikkien asioiden kanssa. Pääsiäisen neljälle lomapäivälle olisin normaalisti suunnitellut vaikka mitä, mutta nyt tunnistin itsessäni väsymyksen ja päätin keskittyä vain lepoiluun. Minun ei tarvitsisi tehdä mitään, jos ei huvita ja jaksa. On ollut niin kiire, että edes harjoituksista en ole ehtinyt tänne kirjoittaa saatikka mistään muustakaan. 

Kellokeskiviikkona kävimme juoksemassa juoksukaverini Annan kanssa kevyt 10 km:n lenkki, jolloin purimme edellisen lauantain maantiekymppijuoksuja ja mietimme tulevaa HCR:ää. Viimeisen kuukauden harjoittelu oli alkanut ja mietimme millaisin tavoittein kumpainenkin matkaa lähtisi juoksemaan. Minä jalkavaivaisena ja Anna astmaoireineen, olemme siinä kunnossa mikä näissä olosuhteissa on mahdollista. Mitkä ne mahdollisuuden rajat sitten ovat, selvinnevät lähiviikkoina. Jännää. 

Kiirastorstaina olimme sopineet kollegakavereiden kanssa että lähdetään tutustumaan uudistuneen Amarillon ruokalistan tarjontaan. Meillä on kaveriporukka, joka kokoontuu epäsäännöllisen säännöllisesti ja juttelemme kaikesta maan ja taivaan välillä. Tässäkään kaveriporukassa ei ole muita juoksusta kiinnostuneita, joten en jaa juoksujuttuja heidän kanssaan. Jutellaan muusta ajankohtaisesta ja parannetaan maailmaa. Silti jokaisten treffien jälkeen, olo on rentoutuneempi sekä positiivisempi ja pää on ideoita ja oivalluksia tulvillaan. =) 

Pitkänä perjantaina juoksimme koirani Ricon kanssa vain kevyen 6 km:n lenkin, että jalat palautuisivat rasituksesta. Henkinen kiire ja stressi taitavat siirtyä minulla ainakin helposti jalkoihin ja aiheuttaa rasitustiloja. 

Lankalauantaina teimme Ricon kanssa vielä 10 km:n rennon lenkin. Muistaakseni minun oli tarkoitus juosta 14-16 km, mutta otin jostain syystä koiran mukaan, eikä hän millään jaksanut enempää. Yksin olisin voinut juosta lisää, mutta muistaakseni lenkin toteutus oli niin myöhäinen, että minun oli kiirehdittävä kotiin ennen kuin mies lähtee töihin. 

Sukkasunnuntaina olisi ollut juoksukoulua ja siellä koordinaatio- ja loikkaharjoituksia, mutta katsoin parhaimmaksi ratkaisuksi jäädä kotiin lepäämään. Sillä löysä nilkkani ei nyt hyödy liiasta rasituksesta.


Lenkkikaverini ja pääsiäistunnelmia. <3

Tälläisiä tunnelmia siis täällä. Seuraavaksi kuluneen viikon harjoituksia ja pohdintoja tulevasta puolimaratonista. Iiks. =)

Ei kommentteja