UG2017 - VUODEN URHEILIJA "10-vuotias Urheilugaala julii vuoden 2016 saavutuksia ja sykähdyttävimpiä urheiluhetkiä. 100-vuotiseen urheilun historiaamme niitä mahtuu paljon. Ne ovat saattaneet meidät monesi yhteen ja muovanneet kansallisidentiteettiämme.

Leo-Pekka Tähti valittiin Vuoden urheilijaksi (2016) .


Liikunnallinen arki on meidän jokaisen hyvinvoinnin perusta. Seurat ovat liikunta- ja urheiluyhteisöjen sykkivä sydän. Pulssin kohotessa, huippu-urheilijat inspiroivat meitä ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. 


Nyrkkeilijä Mira Potkonen on tarjonnut meille merkittiviä urheiluhetkiä.

Urheilugaalassa on kysymys muustakin kuin mitaleista. Merkittävien hetkien lisäksi, urheilijan tarinaan kuuluu useita tärkeitä ihmisiä. 

Katon alle mahtui myös paljon tarinoiden kertojia ja kuvaajia (media ).

Yhtenä iltana me olemme kaikki saman katon alla.
FANIT

PERHEET

TAUSTAJOUKOT

VALMENTAJAT 

URHEILIJAT 

Saman katon alla yhdessä - lavalla, kuvaruuduilla, permannolla, katsomoissa, kotikatsomoissa - kaikkialla. Yhdessä saamme elinvoimaa urheilusta. Unelmat mahdollistavat menestyksemme. Matkalla tarvitsemme rohkeutta ja sisua. Innostus luo uutta - ilo antaa energiaa. 
 
Rehellisyys ja aitous ovat osa sisintämme. Kaikki perustuu toistemme arvostukseen. 

Iloa ja energiaa Antti Tuiskun kanssa.

  
YHDESSÄ.

UNELMA.

ROHKEUS.

SISU.

ILO.

REHELLISYYS.

ARVOSTUS.

Urheilugaalan symboli ja palkinto - UNO .

 Tämä on uno. Numero yksi. Se symboloi arvojamme. Niin kauan kuin pidetään arvoistamme kiinni, suomalaisen urheilun ja liikunnan tekijät Saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Suomalaista urheilua - seuraavatkin 100 vuotta. "
urheilugaala.fi

Eilen sain ilon ja kunnian päästä osallistumaan 10-vuotiaaseen Urheilugaalaan median edustajana. Päivän aikana pääsin muiden mukana tutustumaan tapahtumapäivään, urheiluhaastatteluihin, juhlavieraisiin, sekä aistimaan juhlaa ja juhlimaan viime vuoden urheilusaavutuksia ja urheilun taustavaikuttajia. Ensimmäinen postaus sisältää makupaloja gaalapäivästä yhdistettynä Urheilugaalan uuteen bränditekstiin, joka on lainatta urheilugaala.fi-sivuilta. Sivuilta löytyvät myös kaikki vuoden gaalassa palkitut ja paljon muuta mielenkiintoista. 

Itse keskityin haastattelemaan vieraita ja urheilijoita ja kysymään esimerkiksi, mikä heitä motivoi liikkumaan. Vastauksia oli monenlaisia ja niistä saatte lukea myöhemmin. Olen niin innoissani Urheilugaalasta, että suunnittelen ensi vuonna vieväni poikani mukaan katsomaan tapahtumaa. Lisää tapahtumasta, urheilijoista, artisteista ja päivän kulusta saatte lukea myöhemmin. Palataan.


Mukana Urheilugaalassa olivat myös Takomorunners- Riikka ja Merituuli.


SUPERMAHTAVAA URHEILUVUOTTA KAIKILLE!
 ONNEA LEO-PEKKA TÄHDELLE SEKÄ KAIKILLE GAALASSA PALKITUILLE JA HEIDÄN TAUSTAJOUKOILLEEN.

Ei kommentteja