Viikko 2 - harjoituksia,kuulumisia ja tulevaa


Harjoitusviikko 2maanantai 8.1 Aamulenkki koiran kanssa 2 km + 8 km/47.34 iltalenkki - keskivauhtii 5.46min/km    ja  nihkeetä oli pitää vauhtia toivotussa. "EiNiinKevyt"-kevyt lenkki. =)


tiistai 9.1. Vieläkin nihkeämpi 6 km:n mukakevyt lenkki koiran kanssa. Koiran mukaan ottaminen, varmistaa, että lenkki on hidas. =)

keskiviikko 10.1. Lepo - ois pitänyt juosta tonneja, mutta oli vaan niin stressaantunut, väsynyt ja voimaton olo, että päätin pitää lepoa ja minulle riittävän yksi kova treeni tälle viikolle eli lauantain kisa.

torstai 11.1. Lepo - Elämä on valintoja täynnä ja oli ihan pakko valita mieluummin mun lempijoukkueen pelin kannustaminen paikan päällä, kun kaksisataset hallissa. 

perjantai 12.1. Lepo - Olin töissä tekemässä rästihommia seitsemään ja sen jälkeen ihan puhki. Minun piti lähteä pienelle kevyelle lenkille avamaan jalkoja, mutta huomasin vetelehtiväni ja kello oli jo iltakymmenen. Olisi ollut oiva tilaisuus suorittaa juoksuhaaste2018:n yöjuoksukohta, mutta en vaan jaksanut.

lauantai 13.1. Nakkilan maantiecup 5km/23.02 - verryttelyt 6 km , yhteensä 11 km

sunnuntai 14. 1. Superkevyt 6km/50min ja kantapäässä pientä "säteilykipua", jonka kohdist lähtevän vasemmasta takareidestä. 

Juoksua yhteensä: 33 km

_________________________________________________________________________________

TAMMIKUUN JUOKSUKILOMETRIT: 70 KM_________________________________________________________________________________


Henkilön Marika Papinaho kuva.

KATSAUS JUOKSUHAASTEESEEN:

Olen ottanut vastaan Annen käynnistämän Juoksuhaaste 2018:n, mutta lupasin suorittaa sitä vähän omalla tavallani. Vuoden ekalla viikolla listasin toteutuneita kohtia tänne. Nyt liitän nuo jo läpikäydyt kohdat mukaan pelkkinä numeroira. =)

2.)
3.) Juoksin sunnuntaina niin hitaasti, että rasitus ei ollut kävelyä kovempaa.
5.) Osallistu juoksutapahtumaan - Done!
10.)
17.) Ota itsestäsi kuva kun juokset - Done! Minä en ottanut kuvaa, mutta
minusta otettiin kuva.. Hyväksytäänkö?
18.)
25.) Luen ja kommentoin juoksublogeja edelleen.
26.)
28.)
30.)
37.)
38.) Juoksupäiväkirjaa pidän tänne blogiin.

__________________________________________________________________

VIIKON 2 HELMIHETKET :
Henkilön Marika Papinaho kuva.
Ässät - KalPa 

KALPA <3

- Torstaina pääsin katsomaan lempijääkiekkojoukkueeni KalPan peliä, kun he tulivat Isomäkeen Ässiä vastaan pelaamaan. Peli päättyi 3-4 KalPalle ja tästä ilahtuneena hymyilytti koko loppuviikon. =) =) =) Olen sydämeltäni Kilpisoturi.

 - Haaveenani on päästä vielä tällä kaudella kannustamaan KalPaa heidän kotihalliinsa Niiralan monttuun. =) Toivottavasti haaveeni toteutuu.=)Henkilön Marika Papinaho kuva.- NUUTINPÄIVÄ ja pikku nuutittajat. On ihana seurata lasten arkea ja ilon hetkiä. Minulla oli lauantaina kiire juoksukisoista kotiin organisoimaan Nuutinpäivän tapahtumia. Lapset piti pukea, kasvot maalata, opetella nuutituslaulu ja sopia kaverit ja kiertämispaikat. Vaikka aikuisella onkin päivän suhteen paljon mietittävää, niin lasten ilo ja täyttyneet karkkipurkit ovat sen arvoisia. =)

__________________________________________________________________

TULEVAA OHJELMAA VIIKOLLA 3:

- Mitkä juoksuhaasteen kohdat tällä viikolla toteutuvat?
- Keskiviikkona olen suunnitellut juoksevani 200 metrin vetoja hallissa.
- Minua houkuteltiin juoksemaan viikonloppuna 3000 metriä hallikisoihin, enkä tiedä riittääkö uskallus osallistua... hirvitys..=)


__________________________________________________________________

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Mitä sinulla on suunnitteilla tälle viikolle?

2 kommenttia

Satu kirjoitti...

Heiii, ilmoittele jos tulet Niiralan monttuun! Käydään samalla lenkkeilemässä, jos vain aikataulut menee yksiin. Jookosta?! :)

Unknown kirjoitti...

Hei Satu!!

Yritän päästä 17.2. peliin. Ja olen Savossa varmaan sitä seuraavaan viikon. Viikonloppuna 17.-18.2. voisi olla aikaa. Sitten suuntaan Tahkolle laskettelemaan. =)