Pitkä viikonloppu SavossaViime viiikolla minullakin oli neljä päivää vapaata. Kaiken keväisen kiireen keskellä päätin istuttaa lapset takapenkille ja koiran takakonttiin ja lähteä ajelemaan kohti synnyinseutuani Savonmaata. Vanhempani asuvat edelleen kotiseudullani Siilinjärvellä, jonne meiltä Satakunnasta on reilun 400 kilometrin pituinen ajomatka. Mietin pitkään, jaksanko lähteä ajamaan niin pitkää reissua kaiken kiiren keskellä. Matkaan lähdettiin ja se todella kannatti. Harvoin äitienpäivä osuu tuohon pitempään viikonloppuun ja eihän minulla ole aina helatorstain jälkeinen perjantai vapaata. Nyt oli tilaisuus viettää äitienpäivää yhdessä oman äidin kanssa.

Kuka näkee ekana Puijon tornin, huutaa HEP!! Kohta ollaan perillä! =)


Oli ihanaa viettää aikaa omien vanhempien ja lasten kanssa ilman kiireitä ja tavallisia arkisia askareita. Vanhempani hemmottelivat meitä tekemällä lapsille aamuisin aamiaisen ja minä sain nukkua rauhassa pidempään. Äitini teki ihania ruokia koko porukalle ja minä sain vapaata arjen askareista. Keskityimme ulkoiluun ja ihanan aurinkoisista päivistä nauttimiseen yhdessä koiramme, lasten ja isovanhempien kanssa. Perjantain huikein hetki oli käydä syömässä jäätelötötteröt Siilinjärven torikahvilassa. Arjen pieniä iloja siis. Välillä tulee vaan kova kiire kaikesta, että elämän pienimmät ihmeet jäävät minulta huomaamatta. Tällä reissulla meillä oli aikaa vain olla ja nauttia hetkistä.Siilinjärven keskusta kuvattuna Patakukkulan mäen päältä.


Aurinko, ulkoilu, lepo, hyvä ruoka ja mukava seura saivat minut piristymään ja todella rentoutumaan luonnon helmassa. Seuraavassa postauksessa on esiteltävä oman kotiseutuni "helmi" eli paikka, jossa on helppoa rentotua ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Vaikka en voikaan vielä juosta, niin olen kävellyt ja ulkoillut paljon. Olen oppinut nauttimaan hyötyliikunnasta lasten kanssa ja ulkoilulenkeistä koiran kanssa kävellen. Kaikella on tarkoituksensa. Ehkä rasitusvamman tarkoitus oli juuri pysäyttää minut nauttimaan myös erilaisesta liikunnasta ja antamaan aikaa toisenlaisille kokemuksille ja elämyksille. Carpe diem !Ei kommentteja