Tampere Countryside Marathon - osa 1


UUSI JUOKSUTAPAHTUMA MAALAISMAISEMISSA

Lauantai oli kaikin puolin mielenkiintoinen päivä. Minua oli pyydetty blogiyhteistyöhön uuden juoksutapahtuman kanssa aikaisemmin kesällä eli tutustumaan kilpailuun ja mainostukseen sekä nettisivuihin ja kirjoittamaan tapahtumasta sitten blogissani. Mikäs sen mukavampaa, kun päästä tutustustumaan ihan uuteen juoksutapahtumaan, konseptiin ja juoksureittiin. Olin lukenut paljon tulevasta uudesta tapahtumasta, mutta kukaan ei tietenkään voinut tarkalleen tietää mitä oli odotettavissa.


HUONOSTI NUKUTTU YÖ JA VAIKEA LÄHTÖ


Mutta ei, lähteminen ei ollutkaan yhtään helppoa. Olimme kotiutuneet yömyöhään torstaina reissusta ja perjantaipäivä vain hujahti kaikkea järjestellen, etten ehtinyt normaalille kisaa edeltävälle lenkilleni. Otin kuitenkin tulehduskipulääkettä ja pidin jäätä jalkapohjassani kolme kertaa päivässä. Näillä ennakoin jalan kestävän juoksua. Perjantain ja lauantain välisenä yönä en saanut unta, koska meillä oli niin kuuma. Aamulla sitten mietin voiko niin lyhyillä yöunilla juosta ja jaksanko ajaa Tampereelle nukahtamatta rattiin. Sekavissa tunnelmissa aamutouhut venyivät. Olin viestitellyt muille Takomorunners Teamin jäsenille tulevani paikalle klo 11.00 jälkeen, sillä Myllyn lenkki starttaisi klo 13.00. Olimme sopineet tapaavamme ennen alkuverkkaa ja ottavamme vielä yhteiskuvan. Kun vihdoin pääsin lähtemään kotipihasta ja kurvaamaan kaupan kautta Tampereen tielle, näytti kello jo 10.33 ja navigaattori oli sitä mieltä, että matkaa oli vielä 133km ja olisin perillä klo 12.33. Siis enhän mä ehdi enää.. Käännynkö takaisin? En kääntynyt. Ajettuani noin 20 kilometriä huomasin, kuin navigaattori oli alkanut korjaamaan arvioimaansa kohteeseen saapumisaikaa. Olin loppujen lopuksi perillä klo 12.02.


PERILLÄ - IHANA IDYLLI

Paikan päälle päästyäni parkkeerasin auton pellolle tehtyyn parkkipaikkaan, joka oli nauhoitettu asianmukaisesti ja paikan päällä oli ohjaajat näyttämässä parkkitilaa. Parkkeerauksen jälkeen kulkin heinäpaalein reunustettua maalisuoraa pitkin kohti kisakeskusta. Olipa ihanan idyllistä! Maalaismaisema selvästi rauhoitti levottoman mieleni ja aamun mahdollinen pieni ärtymys oli jo poissa. Kisakansliana toimineesta punaisesta hirsitalosta kävin hakemassa numerolappuni sekä sain tapahtuman teknisen treenipaidan ja mukavan liikuntavarustepussin. Sitten katselin ympärilleni etsien tuttuja kasvoja, mutta en vain tunnistanut ketään. Minun piti tavata ennen lähtöä Takomorunners-Teamin jäseniä ja odotin näkeväni ja tunnistavani lukemieni blogieni kirjoittajat juoksijoiden joukosta.
 

NOPEA KOHTAAMINEN

Laitoin viestejä Takomorunners-porukalle ja kyselin, missä nähdään, kun minut pysäytti blogini lukija. Olipa ihanaa, kun tämä juoksijanainen kertoi seuraavansa blogiani kuten muitakin juoksuaiheisia blogeja. Päivitimme "päivän kunto"-kuulumisia ja toivotimme toisillemme onnistunutta juoksua. Sainpa häneltä pienen toiveen postata useamminkin, sillä lyhytkin uusi postaus tuo samaistumisen aihetta tai tsemppausta ja energiaa omaan arkeen ja treenaukseen. Minä saan ainakin energiaa ja ideoita arkeeni lukemalla muiden blogeja. Tämä kohtaaminen lämmitti mieltäni kovasti. Kiitos!


TAKOMORUNNERS TEAM - TCM 2016

Seuraavaksi löytyikin Takomorunnersin tiimiläisiä ja päivittelimme lyhyesti kuulumisia ja otimme tiimikuvia. Kaikki eivät olleet vielä tulleet ja osalla oli kiire lähtövalmistelujensa kanssa. Mukana tällä kertaa olivat minä, Benjamin, Riikka, Susanna, Ville ja Sari. Kuvasta puuttuu vielä  Laura ja hänen miehensä.  On kivaa kuulua juoksuyhteisöön ja tavata samoista asioista innostuneita ihmisiä, treffata juoksun merkeissä ja vaihtaa kuulumisia tapahtumissa ja niiden jälkeen somessa.  


BLOGGAAJAKOHTAAMISIA JA VILAHDUKSIA LÄHTÖVIIVALLA

Ryhmäkuvan jälkeen olikin kiire vielä vessaan, viemään tavarat autoon ja verrytelemään hieman. Minun ei tarvinnut juosta paljoa ja olin jo ihan hikinen. Olin laittanut ihan liikaa vaatetta päälle. Tiesin sen jo lähtöpaikalla.  Lähtöpaikalla minulle moikkasivat Sporttaillaan Hanna ja Juoksuaskeleet Satu. Luen suurella mielenkiinnolla heidän blogejaan ja oli kivaa nähdä, jutella ja vaihtaa kuulumisia ennen lähtöä. Juuri ennen lähtölaukausta näin vilaukselta myös Running diaries Sallan, mutta sitten kuului lähtömerkki ja kilpailu alkoi...

Kuva Roosa Näppilä - Tampere Countryside Marathon - facebook

Kuva Roosa Näppilä - Tampere Countryside Marathon - facebookKuva Roosa Näppilä - Tampere Countryside Marathon - facebook..jatkuu osassa 2. =)

Tarinaa tuli niin paljon, että jatkan seuraavassa postauksessa. Ihanaa viikkoa kaikille! <3


6 kommenttia

Satu kirjoitti...

Toivottavasti jatkat pian..ois lukenut tekstiä vielä pidempäänkin. :)

Salla kirjoitti...

Joo sama, jatkoa odotellaan!! Mulla aikeena myös kirjailla tänään edellisviikon triatlonit ja nää viime kinkerit :)

Karoliina kirjoitti...

Sama täällä...jatkoa odotellessa!! :D Vitsi olisipa ollut hauskaa olla mukana ja nähdä teitä kaikkia tuttuja bloggareita, mutta tällä kertaa ei ollut aikataulullisesti mahdollista. Toivottavasti törmätään jossain muussa juoksutapahtumassa! :)

Unknown kirjoitti...

Moikka, Satu!

..kiitos kommentista! =) Toivon todella itsekin löytäväni aikaa kirjoittamiseen. Tässä välillä on ollut kivaa lukea toisten postauksia tapahtumasta ja matkalta. Minulla ei mimittäin ole hirveästi muistikuvia kisamatkalta...

Unknown kirjoitti...

Moikka, Salla!

Oli todella kiva nähdä vilaukselta lähtöviivalla. Olisi ollut vielä kiva, jos oltais ehditty nähdä enemmänkin ja vaihtaa kuulumiasi. Vinkkaahan mulle seuraavista kisoistasi, voisin löytää itseni sinne. =) Ja tule ensi kerralla Takomorunners-yhteiskuvaan. =)P.S. Miten Tampereella meni? Joko sun postaus on valmis?

Unknown kirjoitti...

Moikka Karoliina!

Kiva kuulla, että odotat jutulle jatkoa.. Niin minäkin.. =) Itsellekin tuli niin kauhea kiire lähteä tuonne, että aikaa tuttujen kasvojen bongaamiselle ei juuri ollut. Odotan innolla uusia tapahtumia ja olisi supermahtavaa nähdä sinua Karoliina! =)