Juokse maalla!

.


 Etsitkö kilpailua postikorttimaisemissa?
Kaipaatko vaihtelua  kaupunkimaisemiin ja betoniviidakkoon?
juoksemaalla.fi


 Juoksetko mielelläsi... a)  ...nopealla asfaltilla? b) ...pehmeällä  hiekkatiellä c) ....rosoisella soratiellä?
Pidätkö järvimaisemista ja vesistöjen läheisyydestä?
juoksemaalla.fi


Kaipaatko rentoutumista juoksukilpailun jälkeen hyvässä seurassa?
juoksemaalla.fiEtsitkö uusia kokemuksia? 

juoksemaalla.fiJOS VASTASIT SUURIMPAAN OSAAN KYSYMYKSISTÄ -KYLLÄ!
(-tai pidit näkemistäsi kuvista....)

-TÄSSÄ VASTAUS:
 

on juoksutapahtuma, jota Sinun ei kannata jättää välistä. TCM juostaan 30.07.2016 Teiskossa kauniissa maalaismiljöössä Tampereella.
Käy tutustumassa tapahtumaan ja ilmoittaudu osoitteessa juoksemaalla.fi


Tampere Countryside Marathon-tapahtumassa voit valita kilpailumatkaksesi joko 12 kilometrin mittaisen Myllyn reitin, puolimaratonin tai maratonin. Kaikilla kolmella reitillä löytyy juoksupohjana niin nopeaa asfalttia, pehmeää hiekkatietä kuin rosoista soratietäkin. Sinun ei siis tarvitse päättää mistä tykkäät, sillä täältä löytyvät nuo kaikki alustat. =)

Tampere Countryside Marathonin kaikki matkat juostaan kesäisissä maalais- ja järvimaisemissa. 

Tampere Country Marathon järjestetään ensimmäisen kerran, joten kaikki paikalla olijat ovat tekemässä historiaa. =) Tampereen Teiskon kauniissa miljöössä polveileva reitti on ainutlaatuinen, sillä se kulkee pohjoismaiden ainoan sisävesivuonon ympäristössä.


Tampere Countryside Marathon -tapahtuman jälkeen Viitapohjassa käynnistyvät perinteiset maalaisiltamat erilaisine esityksineen ja ohjelmanmeroineen. Iltamiin ovat kaikki tervetulleita. Miksi et siis jäisi nauttimaan maalaistunnelmasta ihan "koko rahan edestä"  ja illan loppuun asti.


juoksemaalla.fi

Toivottavasti 30.07.2016 sopii ajankohtana sinulle. Minä vastasin kaikkiin kysymyksiin -Kyllä! Ja olen menossa juoksemaan ihan uuteen juoksutapahtumaan Tampereen Teiskoon. Taidan vielä kirjoitella lähempänä, miksi uskon tämän tapahtuman sopivan minulle erityisen hyvin. Ensin minun täytyy vain päättää juoksenko puolikkkaan vai Myllyn lenkin. Kaikki riippuu jalkani kunnosta.. ja minun.. =)

Toivon todella, että näkisimme Teiskossa heinäkuun lopussa. Olethan  Sinäkin tulossa? 


2 kommenttia

poppis | pikkuliten kirjoitti...

Näillä näkymin tapaamme siellä :D

Tekisi hirmuisesti mieli juosta kokonainen, mutta tällä kertaa joudun jättämään pikamatkaan (siis mikä pika... kunhan hölköttelen) eli 12 kilsan rypistykseen. Valitettavasti puolikkaat ja kokonaiset on multa kielletty maratontreeniohjelmani aikana. No, ensi kesänä sitten pidemmälle maaseutujuoksulle.

Unknown kirjoitti...

Moikka, Poppis!

Minä haluaisin kovasti juosta puolikkaan, mutta näillä näkymin juoksen saman 12 kilsan "rypistyksen" kanssasi.=) Mun tämä kesä ja vuosi menee vain yrittäessä pitää jalat kunnossa ja löytää takaisin kadotettua kuntoa. =)

Ensi kesänä minä haaveilen sitten maaseutupuolikkaasta. =) Toivossa on hyvä elää.. =)

Tsemppiä maratontreeneihin! =)