TakomoRunnersSINUSTAKO TAKOMORUNNER?


Haluatko olla osa suurta juoksuyhteisöä?
Haluatko seurata juoksuaiheisia blogeja, katsella inspiroivia kuvia ja päivityksiä Instagramista?
Haluatko juoksuseuraa samanhenkisistä ihmisistä?
Haluatko osallitusta erilaisiin juoksutapahtumiin ja tutustua muihin juoksijoihin?
Haluatko alkaa pitämään juoksuaiheista blogia ?
Haluatko omalle juoksuaiheiselle blogillesi lisää lukijoita?
Haluatko testata juoksuun liittuviä tuotteita ja kirjoittaa niistä arvioita?
Haluatko osallistua juoksuaiheisiin haasteisiin ja kilpailuihin? 
Haluatko vetää yhteislenkkejä muille?
Haluatko omalle juoksutapahtumallesi tai tuotteellesi näkyvyyttä?
Haluatko sinä olla suunnittelemassa, toteuttamassa ja ideoimassa Takomorunners-toimintaa?Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä tai ehkä, niin klikkaa itsesi osoitteeseen www.takomorunners.com ja tule tekemäään juoksijoiden näköistä yhteisöä.

MIKÄ ON TAKOMORUNNERS?

Takomorunners on yhteisö, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä liikkumaan ja pitämään itsestään huolta. Takorunners liittää juoksusta innostuneet ja kiinnostuneet ihmiset yhteen heidän itsensä tuottaman palvelun avulla. Jokainen pääsee halutessaan vaikuttamaan Takomorunners-toimintaan ja sen sisältöön. Takomorunners on käyttäjiensä luoma ja käyttäjiensä näköinen palvelu.MITÄ KAIKKEA TAKOMORUNNERS-TOIMINTAAN KUULUU?

Takomorunners on yhteisö, joka tuottaa ja jakaa käyttäjilleen juoksuharrastukseen liittyvää sisältöä. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on käyttäjilleen ilmaista. Takomorunners kerää yhteen ihmiset, jotka haluavat kertoa juoksuharjoittelustaan, käyttämistään tuotteista, valmistautumisesta kilpailuihin, kilpailuraporteista, tavoitteistaan ja niinhin pääsemisestä. Takomorunnersseista löytyy bloggareita, jotka pitävät blogia joko omalla sivullaan tai Takomorunners-alustalla. Mistä sinä haluaisit lukea? Mitä enemmän meitä on, sitä erilaisempia tarinoita löytyy luettavaksi. 
 
Takomorunnerssit osallistuvat erilaisiin juoksutapahtumiin ja kirjoittavat tapahtumista blogipostauksissaan tai jakavat juttuja ja kuvia facebookkiin, Instagramiin ja Twitteriin. Näin me kaikki pääsemme lukemaan hienoista tapahtumista ja voimme löytää ehkä itsellemme mieleisen seuraavan tapahtuman.


Takomorunnerssin tavoite on saada mahdollisimman moni liikkumaan. Takomorunners järjestää ilmaisia yhteislenkkejäkymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea ja kannustamme ihmisiä liikkumaan kaikessa toiminnassamme. Nämäkin yhteislenkin ovat käyttäjien toteuttamia, joten Takomorunners kaipaa lenkeillensä vetäjiä.

Takomorunners etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita kuten juoksuun liittyviä tuotteita sekä juoksutapahtumia. Takomorunnerssit testaavat tuotteita ja kirjoittavat testaamistaa tuotteista ja kirjoittavat ja julkaisevat niistä arvionsa some-kanavissa. Takomorunnerssit kiertävät aktiivisesti ympäri Suomea juoksutapahtumissa ja kirjoittavat raportteja kisaan valmistautumisestaan ja itse tapahtumista.


.
Liity mukaan!

Ei kommentteja