Prema - hyvänmielen legginsit


IHANAT !!
  
Ihastuin ihaniin värikkäisiin kuoseihin, kun juoksututtuni vinkkasi minut kurkistamaan @mypremajooga Instagram-tiliä, joka vei minut aivan ihanien ja värikkäiden legginsien maailmaan. Oli galleriassa kuvia muistakin vaatteista, mutta minun huomioni vei aivan mielettömän ihanan väriset ja kuvioiset kuosit. Ajattelin heti, että minun on saatava tuollaiset trikoot. Löysin galleriasta kymmeniä ihania trikoita, jotka haluasin. Näitä voisin käyttää vapaa-ajalla liikkuessa, kotihousuina, venytellessä ja tanssiessa. Mukana oli myös juhlavampia viskoosileggareita, jotka kuvittelin heti jalkoihini korkkareiden, t-paidan ja jakun kaveriksi. Ihmeellistä oli, että housut hurmasivat minut heti. Ne saivat minulle hyvälle mielelle ja sain niiden pelkästä ihastelusta uutta energiaa. Värikkäät kuosit saivat minut heti haaveilemaan ja veivät minut jonnekin lämpimään, meren rantaan tummenevaan iltaan latinorytmien keskelle tanssimaan..

En osaa selittää, mikä tässä kuosissa saa vaan mun suun hymyyn. =)MISTÄ NOITA SAA??!!

Otin selvää, mistä tuollaisia ihania housuja saa. Löysin tieni sivustolle nimeltään MyPrema , joka on lahtelaisen lähes 50 vuotta vanhan perheyrityksen Solituotteen uusin merkki. Olen todella tyytyväinen, että sain mahdollisuuden kokeilla heidän tuotteitaan ja kertoa sitten teille kokemuksistani. Vaatteiden ulkonäkö hurmasi minut, mutta minua kiinnostaa myös millaiseen käyttöön nämä soveltuvat parhaiten, mikä vaatteissa toimii ja mitä ehkä voisi vielä parantaa..

MIKÄ IHMEEN PREMA? 


Prema on tuotemerkki, joka on syntynyt halusta luoda vaatteita, jotka herättävät kantajissaan positiivisia tuneteita.  Prema on tuonut jo käyttäjilleen iloa ja onnellisuutta värikkyydellään sekä iloisilla kuoseillaan.
Prema - fantasiakuosit - orchidealegginssit ja -toppi <3

MITÄ JA KENELLE?

Preman vaatemallisto on suunnattu naisille ja lapsille ja se koostuu pääasiassa trikoolegginseistä, -tunikoista, -topeista, -haaremihousuista, -pipoista yms. Preman vaatteet soveltuvat käytettäväksi vapaa-ajalla, töissä kuin juhlissakin, riippuen tietysti kantajansa tyylistä ja vaatimustasosta. Olen innoissani, kun pääsen testaamaan mihin Preman vaatteet sopivat minun arkeni "Hirveässä menossa". =)


Nyt odotan innolla, että Premalle saapuu uusi mallisto uusine kuoseineen, sillä olisi kiva hankkia tiimihousut minulle ja 4-vuotiaalle tyttärelleni. Testasin legginssejä eka kertaa päälläni juuri aikuinen-lapsi telinevoimistelussa hänen kanssaan ja oli ensimmäinen kerta elämässäni kun en miettinyt, mitähän muut housuistani ajattelevat. Tykkäsin kuosista niin paljon, että hyvä mieli joka niistä syntyi ei antanut tilaa muiden katseille. Ihan sama, mitä muut ajattelevat, riittää että minä tykkään ja mulla on hyvä olla nämä jalassa. =) Prema-merkin mukaan tuotteiden mitoitus ja istuvuus on viimeisen päälle hiottua ja sopii suomalaiselle vartalolle. Ihanan energisen ulkokuoren lisäksi nämä todella tuntuivat ihanan sopivilta päälläni.


Positiivisia ajatuksia päivääsi.


Teen postauksen vielä käyttökokemuksista sekä siitä, milaisten erilaisten yläosien kanssa legginssejä voisi käyttää. Jos sinusta tuntuu, että haluat päästä osaksi Preman jakamaa hyvää mieltä,  niin käy ihastelemassa tuotteita osoitteessa http://shop.myprema.fi/en/27-legginsit .  Tilatessasi tuotteita saat 10%:n lukija-alennuksen, kun kirjoitat "kupongit"-kohtaan alennuskoodin: MARIKA Alennuskoodi on voimassa 14.-28.2.2017 (Yhteistyöpostaus) 


Toivon todella, että ihastutte Preman ihastuttaviin legginsseihin ja löydätte omat suosikkinne. 

Iloa, valoa, aurinkoa ja energiaa päiviinne! =)

2 kommenttia

Raita / Lenkillä pilkkujen kanssa kirjoitti...

Onpa ihanat!!

Unknown kirjoitti...

Kiva, Raita jos sinäkin tykkäät! Mä vaan ihastuin noihin. Värit ja kuviot saavat mielen iloiseksi! :)