Tampere Countryside Marathon - seuraava juoksukisa


Koko kesä on ollut yhtä haipakkaa ja juoksukilpailuja en ole ehtinyt ajatellakaan. Seuraavaksi juostaan kuitenkin Tampereen Teiskossa, Tampere Countryside Marathon - tapahtumassa. Matkaksi valitsin taasn 12 kilometrin pituisen mäkisen Myllyn lenkin. Viime kesänä se yllätti minut täysin kesälomareissun jälkeen ja nyt on vuorossa tismalleen sama tilanne. Olen lähdössä lomamatkalle ja kisaan tullaan päivän palautuksella reissusta. Silti yritän tosissani juosta peremman ajan kuin viime vuonna. Pitäkää peukkuja pystyssä, että niin käy?

LUKSUSTA

Tulethan sinäkin mukaan juoksemaan maalle? Käy kurkkaamassa juoksemaalla.fi ja löydät paljon kivoja kuvia ja osanottajahaastatteluja viime vuodelta. Tapahtuman ehdottomasti luksusominaisuus oli mahtava somenäkyvyys ja ilmainen kuvauspalvelu. Jokaisen juoksijan maaliintulo kuvattiin ja kaikki tapahtumajärjestäjän kautta tulleet kuvat olivat jokaisen osallistujan käytössä, kunhan muistaa antaa kunnian kuvaajalle eli mainita kuvissa hänen nimensä. 

LAPSILLE

Järjestäjän mukaan tänä vuonna he panostavat erityisesti lasten viihtyvyteen. Toivon todella, että saan houkuteltua oman perheeni mukaan ja nappulat kisailemaan, lapsiparkkiin, ponilla ratsastamaan, pomppimaan pomppulinnaan ja kasvomaalattavaksi.. ja mitähän muuta sieltä löytyykään.


MIKSI LÄHDEN TAMPEREELLE?

Takomorunners-porukasta muutama juoksija lähtee mukaan ja on mukava tavata sometuttuja. MInua kiehtoo erityisesti tapahtuman maalaisidylli ja haluan voittaa mäet, jotka haastoivat minut viime vuonna. 


Ihanaa kesää kaikille - Toivottavasti nähdään Taampereella

Ei kommentteja